torsdag 16 juli 2009

Bus med barnen!

Hej!

Idag har Tilde haft en massa kompisar som har hälsat på! Det var Milton med mamma Sofia, Molly med mamma Catrin och Hilma med mamma Challan.
Alla barnen är så gott som jämn gammal, eller det skiljer 4månader från äldsta till minsta. Men snacka om att dom växer ikapp varandra rätt fort, för det känns som att dom är jämn gammal.

Lek för fulla muggar!


Och självklart blir det ett gruppfoto, som vi brukat ta enda sen dom var så gott som nyfödd, men då var det desto lättare att hålla dom på plats.Då var det verkligen, sitt sitter. Men nu så skulle dom klättra och lilla Hilma ramlade från soffan med ca 1cm från att slå huvudet i soffbordet! Shit, det kunde gå illa, men hon klarade sig helt oskadd! Efter några krokodiltårar var hon full fart på igen! =0)


Tilde lite trött, vilar nån sekund på kudden, sen så är det upp och lek för fullt!


Efter att Molly och Milton farit så blev det badning av våra lortgrisar!

Anders och Jens har idag tävlat i golf , så dom kom hem lagomt till en sen middag. Anders den lilla räven spelade kung idag på golfen, och blev 3:a så han kom hem med en mobil till mig! Det var väldigt välkommet, eftersom jag äger ingen mobil som funkar just nu!=0)
Imorrn så tar vi vårat pick och pack och drar till Trysunda över dagen. Vi ska möta upp pappa å Ulla där, som ligger där med båten.

Känner att jag skriver väldigt tråkigt idag, är rätt trött!
Sov gott!
Kramar!

1 kommentar:

  1. hej
    kul att du börjat blogga igen. gulliga bilder på Tilde. när får vi se resultatet av renoveringen? Jag vet ju men det är andra som är lite nyfikna hur det har blivit.
    Kramar till er...
    Mamma

    SvaraRadera