lördag 21 februari 2009

Host, host host!

Stackars liten!
Lilla gumman är sjuk fortfarande =0(
Hon hostar, har även feber, (men jag tror att den har sjunkigt nu ikväll) och har fortfarande en riktigt kass kista.. Det är fortfarande 8-10 bajs blöjor per dag.
Vi ringde upp till sjukhuset idag för att höra med dom vad vi skulle göra, och då sa hon att Tilde har nog fått den jobbiga influensan som går nu. (var väl inte tänderna den här gången heller då...?) Vi fick tips om att ge morotspure, ingen burkmat endast välling eller gröt, och mycket vatten.
Hon tipsade även om att koka potatis och blanda i smör (så hon får i sig fett), vilket vi gjorde, men hon spydde efter några tuggor..=0( Morotspuren däremot tyckte hon om.
Hoppas verkligen att hon blir bättre snart, hon har varit dålig ända sen tisdags.

Idag var det även Tildes kompis,Mollys dop..Fick lov att ringa och säga att vi inte kunde komma =0(
Kändes tråkigt att inte kunna fara på det, men vi får fara och ge en lite sen dop present nu framöver!
Katrin och Nicke; hoppas att allt gick bra på dopet och att vi får se en massa kort sen=0)

Medans Tilde har vilat idag, så har vi börjat packa, för på tisdag så går flyttlasset! Shit vad spännande! Vill bo i huset NU! Den som väntar på nått gott... (väntar oftast för länge;0)

Ikväll blir det att ta det lugnt, skulle egentligen till våra blivande grannar, Jens, Challan och lilla Hilma och se på schlager. Men eftersom lillan är dålig, så myser vi hemma istället.
Så fort vi flyttat så får vi hänga hos Jens och Challan hela tiden! hehe, nä nu ska jag inte skrämma iväg dom från Hörnett=0)

Nu ska jag duka fram tallrikar och bestick för snart serverar Anders pizza!
*Not home made*=0)

Trevlig helg!!
Och hoppas att denna kväll blir en bättre schlager kväll än dom första skit bidragen som gick vidare!!

1 kommentar:

  1. Lycka till med flyttlasset! Var försiktiga med alla lyft!! Vi vet av lång erfarenhet att det kan vara väldigt påfrestande!! :-)

    Vårt flyttlass går om precis en vecka!!! Jag längtar enormt efter att denna vecka ska vara slut ... Tobbe är lite mera kluven tror jag!

    Vi ses snart!!
    Lycka till med allt som sagt!
    Kramar från Malin och Tobbe

    SvaraRadera