måndag 26 januari 2009

Väldigt lång måndag!

Hej!
Ibland känns det som att 1 dag jag vara hur lång som helst! En sån dag har det varit idag.. Fastän jag har varit sysselsatt mest hela dagen, så har timmarna verkligen gått i snigel fart!
Dagen börjar med att Tilde gumman sov från ca 21.00 igår kväll till 08.45 i morse utan att vakna! Hon är helt otrolig! Så duktig på att sova!
Snacka om en hel omvändning, från att vakna 5-8 ggr per natt till högst 1 gång per natt.
Det är bara för skönt!
Och om inte det var nog bra, så ska jag meddela att hon somnar SJÄLV i sin säng och sover där hela natten!
När hon väl vaknade i morse så fick hon välling i våran säng och hon då somnade hon om till 11.00. Hon är en tjej som behöver mycket sömn, även på dagarna är hon oftast duktig på att sova..
Senare under dagen så for vi på Flugger och bestämde vilken tapet vi ska ha i vardagsrummet, det blir vita tapeter och en fondtapet som är vit/glansig som skiftar när ljuset ligger mot! Får hoppas att den blir bra.
Vi var även och kikade på kakel till köket, och det är ju en hel drös att välja på.. tycker att det blir nästan jobbigt att välja då det finns så mycket.
Vilken färg? Glansig/matt? Avlånga? Tjocka/smala?
Vi kom fram till att vi skulle ta hem en katalog istället och kika i lugn och ro.
Anders är mer inne på att ha grått kakel medans jag vill ha vitt kakel. Köket kommer iochförsig vara vitt med vita väggar, men det blir en svart bänkskiva och fläkten blir svart/krom. Jag får smöra in mig lite hos Anders så att det blir vitt kakel=0)
Sen under kvällen har Anders varit i huset och fixat lite med väggarna, alltså gröpt ur väggarna där elen ska dras. Om ni förstår.. För att imorrn kommer elektrikern och ska fixa elen och även muraren som ska fixa det snyggt kring det runda fönstret. Han var även där idag och murade lite kring fönstret.
Har tänkt lägga in lite bilder på huset nu framöver, lite för/efter bilder..Så det är på G, jag lovar!=0)
Har även städat idag, var verkligen ett måste! Har nog aldrig haft så mycket husdjur! Det sprang dammråttor mest överallt! Men nu är dom borta! Så skönt!
Men inte fan är det roligt att städa, då man vet att man ska flytta snart.. Kommer att bli så mycket roligare att städa då man flyttat till huset, fast det blir ju lite mer att städa då!
Tilde somnade rätt sent ikväll, 21.40. Men hon somnade fort, då hon väl låg i sängen, tog det ca 5 min tills att hon somnade.
Nu kom karl sloken hem, nu blir det semlor för hela slanten!
Snacka om att man inte kan göra två saker
samtidigt, pratade i telefon och ställer skålen i luften
istället för på bordet.
Tur att jag är snabb på att laga ny burkmat till en hungrig dotter!
God natt!

2 kommentarer:

  1. Vilken rolig blogg du har vännen! ;) intressant att läsa! Hahaha kul bild me barnmaten! och vilka fina bilder du lagt in tidigare, Tilde är sötast på jorden:)
    Godnattkramar

    SvaraRadera
  2. Lyxigt att få sova så länge på natten! Härligt! :)
    Ha en bra dag idag!

    SvaraRadera